Over Ons

Krola, een afkorting voor Kroeze Langeveen, richtte zich in de jaren na de oprichting in 1994 hoofdzakelijk op laswerk. Gaandeweg kreeg vader, Gerrit Kroeze, het steeds drukker tot het moment dat hij het niet meer alleen af kon. Zodoende stapte Remco Kroeze in 2004 in de zaak. De passie van vader en zoon leidde in de jaren tot een gestage groei. In 2007 bouwden we de eerste bedrijfshal en in 2009 kwam de eerste medewerker in dienst. Het aantal opdrachten bleef groeien waardoor we al snel weer uit het jasje groeiden. Dat leidde tot de bouw van twee nieuwe hallen in 2018. Op dit moment beschikken we over ongeveer 1.700 vierkante meter bedrijfsruimte en werken we met een team van tien vaste medewerkers.

all-round

We zijn een betrouwbare all-round specialist geworden op het gebied van precisie plaatbewerking RVS en aluminium. Daarbij is gecertificeerd leidinglassen een onderscheidende factor.

Wij staan voor kwaliteit, maatwerk en hoge leverbetrouwbaarheid. Ons streven is om specifieke producten te maken met behulp van de nieuwste machines en technieken met daarnaast oog voor design.

Wat ons onderscheid is onze gedrevenheid om een succes te maken van een project of product. We pakken alles professioneel aan en doen net dat stapje extra.
Ontdek de grote variëteit in producten die we maken en overtuig uzelf!

Wij gaan graag de uitdaging aan om voor u een product te maken en te ontwikkelen. Ons servicegerichte team van vakmensen maakt ons tot een betrouwbare partner.

Om ons zo vroeg mogelijk te betrekken kunnen we gericht advies geven om het beste eindproduct te kunnen leveren.

vraag offerte aan

Zoekt u een specialist in metaaltechniek en de bewerking hiervan?
Vraag dan hier uw offerte aan of mail ons. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

adres

Krola

Ossendijk 43

7679 VD Langeveen

Contact

Telefoon