Lassen

Het lassen van plaatwerk is ons specialisme. We hebben gecertificeerde lassers en leerlingen in dienst die plaatconstructies, machineframes en andere onderdelen voor u maken tot een gewenst eindproduct.

TIG lassen
Dit wordt vooral toegepast in dunne platen van aluminium en RVS. Tijdens dit proces wordt vooral gewerkt zonder draad, maar veelal worden weerszijden aan elkaar gesmolten. Hoeken en kanten worden vervolgens uiterst precies afgewerkt. U moet bij dit proces rekening houden met een langzamer werkproces dan bijvoorbeeld het MIG- en MAG-lassen.

MIG/MAG lassen
Het MIG/MAG lassen biedt behalve een hogere productiesnelheid ook meer flexibiliteit, omdat het vrijwel in elke positie uitgevoerd kan worden. Dit lasproces wordt gebruikt voor de productie van tanks en leidingen en in de machinebouw.

We investeren continu in automatisering, maar ook in het opleiden van medewerkers om gespecialiseerd te blijven in RVS laswerk. Uiteraard lassen we ook aluminium.

Wij zijn in het bezit van de EN ISO 15164-1: 2017 bedrijfscertificering en verschillende lasmethoden, behaald bij Lastechniek Oost. 

vraag offerte aan

Zoekt u een specialist in metaaltechniek en de bewerking hiervan?
Vraag dan hier uw offerte aan of mail ons. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

adres

Krola

Ossendijk 43

7679 VD Langeveen

Contact

Telefoon